KÜTAHYA / MERKEZ - Mehmet Çini Anaokulu

Şbt

Mehmet Çini Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri ortak katılım ile Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Proje Tanıtımı, ailelerin gözlemci olarak katıldığı Okuma ve Etkileşimli Kitap Okuma etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Bugün 10 Kasim. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, vefatının 85. Yıldönümünde saygı, sevgi, minnet ve rahmetle anıldı.

Şbt

Cumhuriyetimizin 100. Yılını okulumuzda öğrenci, öğretmen, veli ve misafirlerin katılımıyla büyük bir coşkuya ve mutlulukla kutladık.

Şbt

Peygamber Efendimiz' in (S.A.V) doğum günü münasebetiyle Okul Aile Birliği tarafından okulumuz öğrencilerine lokma tatlısı ikram edildi.

Şbt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Okul Öncesi ve 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerimiz ve anne-babalarına 04-08 Eylül 2023 tarihleri arasında okul rehber öğretmeni Osman Şen, sınıf rehber öğretmenleri ve Okul idaresi tarafından okula uyum eğitimleri gerçekleştirildi.